Kringutrustning

Motorola_Symbol_DS3578-DP_480 DatalogicRS507

Skanners
Behöver ni laser eller SSD scanner? Läsavstånd? Kunna läsa 1D eller 2D koder? Trådlös scanner eller via kabel? Alla dessa frågor och flera andra hjälper vi er med när ni behöver investera i scanners. Vi erbjuder er scanners för ert behov, tåliga eller lite enklare. Ring oss för vidare information och offert.

Motorola_wlan

WLAN/trådlöst nätverk
Någon gång kommer man i lägen då man eventuellt behöver byta ut befintligt WLAN. Eller möjligen bygga ut befintligt WLAN. Man har kanske inget idag och man vet inte om det överhuvudtaget går att installera ett WLAN på ens lager eller körgård. Vi erbjuder er radioverifiering/radiomätning av ert lager/körgård etc. på plats för att ni skall känna er trygga i ert val av lösning specifikt för era behov. Som tillverkare av egna mobila-PC testas våra produkter mot olika fabrikat av WLAN och därför har vi kunskap och kompetensen i bolaget för att utföra en sådan mätning. Ring oss för vidare information och offert.

mp_compact4_nova_245x200

Skrivare
De skrivare som vi erbjuder är testade och anpassade för att minimera driftstörningar i utsatta miljöer och för att hålla era totalkostnader nere. Vi erbjuder olika fabrikat och modeller av skrivare för truckmontering eller för stationärt bruk. Ring oss för vidare information eller offert.

Motorola-MC75A mc3090all

Handdatorer
Utbudet av handdatorer är enormt och som kund kan det vara svårt att välja det optimala för ens verksamhet. Vi tittar gärna över er önskan/behov för att tillsammans med er komma fram till den optimala produkten. Ring oss för vidare information och offert.

Plockvagn/godsmottagningsvagn
Vi har olika erbjudanden på lösningar av kompletta vagnar med dator, skrivare, scanners etc. Ni har kanske redan befintliga vagnar som ni vill utrusta med teknik? Ring oss för vidare information och offert.