DLoG Norden AB startade för över 25 år sedan med mål att varje kund, stor som liten, skall få ett professionellt bemötande, flexibilitet och hög kundnärvaro.

Om oss

DLoG Norden har levererat hårdvara och IT-lösningar för applikationer inom industri, handel och logistik i mer än 25 år. Målsättningen är att hjälpa kunderna att effektivisera logistiken, öka produktiviteten och förenkla rutiner.

DLoG Norden har det stora företagets utbud och professionalitet, men det lilla företagets flexibilitet, kundnärvaro och service.

Historik

DLoG GmbH grundades 1985 och har gjort sig ett namn som en global aktör inom området industri-PC och fordonsterminaler för extremt krävande miljöer. Några exempel av områden de verkar inom är entreprenadmaskiner, truckar, lastbilar, gruvutrustning och industriell produktion.

DLoG Norden AB grundades 1997 och tog över ansvaret för den Nordiska marknaden

2010 förvärvades DLoG GmbH och har blivit medlem av Advantech koncernen. Advantech är idag världens största leverantör av industri PC och har ett brett utbud inom hela området Automation. Produktportföljen innehåller bland annat industriell I/O, HMI, PLC-system, IoT moduler samt även mjukvara för HMI/SCADA och IoT (Webaccess).

2023 förvärvar Argynnis Group DLoG Norden AB
Argynnis Group AB, en svensk familjeägd industrikoncern som grundades 1984, specialiserar sig på att förvärva och utveckla nischade företag med unika produkter och teknologier för professionella kunder.

DLoG Norden AB vill att varje kund skall få rätt produkt till bästa möjliga pris och bästa lösning för att er verksamhet skall vara driftsäker.

DLoG Norden AB strävar alltid att förbättra sitt produktutbud, kundbemötande och supportfunktion för att ni som kund skall känna er trygga i er investering.

Välkommen till oss på DLoG Norden AB.

Ta del av hur vi hanterar personuppgifter i enlighet med de nya dataskyddslagarna (GPRS):
Integritetspolicy DLoG Norden 2018-05-25

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev