DLoG Norden AB startade för över 20 år sedan med mål att varje kund skall få ett professionellt bemötande, stor som liten.

Om oss

DLoG grundades 1985 och har gjort sig ett namn som en global aktör inom området industri-PC och fordonsterminaler för extremt krävande miljöer. Några exempel av områden de verkar inom är entreprenadmaskiner, truckar, lastbilar, gruvutrustning och industriell produktion.

2010 blev DLoG GmbH en medlem av Advantech Co Ltd under varumärket Advantech-DLoG GmbH. Internet of things (IOT) 4.0 är en del av Advantech Co Ltd världsomfattande engagemang och utveckling inom Embedded Computing, Industrial Automation, Intelligent Systems och Intelligent Services.

DLoG Norden AB vill att varje kund skall få rätt produkt till bästa möjliga pris och bästa lösning för att er verksamhet skall vara driftsäker. Vi strävar också efter att proaktivt informera våra kunder om produkter som komma skall för att skapa trygghet i era beslutsprocesser.

DLoG Norden AB strävar alltid att förbättra sitt produktutbud, kundbemötande och supportfunktion för att ni som kund skall känna er trygga i er investering.

Välkommen till oss på DLoG Norden AB, vi väntar på att få ta hand om er, Bara ett samtal bort!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev