27 August 2021

Advantech lanserar den ultratunna ”all-in-one”-datorn UTC-100 med integrerad pekskärm

UTC-100 serie ”all-in-one”

Advantech, som är ledande leverantör av automatiseringslösningar, lanserar två skärmstorlekar för ”all-in-one” datorerna i UTC-100-serien. UTC-100-serien har en ultratunn profil och lätt konstuktion för offentliga utrymmen och kundmiljöer. Precis som de andra datorerna i UTC -serien har UTC-100 en fläktfri design med tyst drift som förhindrar att damm och smuts tränger in. Dessutom stöder UTC-100-familjen flera operativsystem: Windows 10 IoT Enterprise, Linux och Android 10.1, vilket möjliggör enkel integration med befintliga system.

UTC-100 har ett slitstarkt hölje, kapacitiv (PCAP) pekskärm i widescreensformat. Med en tjocklek på bara 29,5 mm är Advantechs UTC-100 pekdator en av de tunnaste produkterna i sin typ. Denna maskin kombinerar kraftfull 24/7 prestanda med ett tunt formfaktorpaket för applikationer i olika miljöer.

UTC-100:s minimalistiska design erbjuder de viktigaste interfacen 2 x Gigabit Ethernet, 2 x COM-portar, 4 x USB 3.0, 1 x HDMI och en ljudkontakt. Systemets enkla installation, anpassningsbara I/O och stöd för expansion gör Advantechs UTC-100 till ett idealiskt val.

Advantechs UTC-100-serie stöder ett brett spänningsområde (12 ~ 24V) för att tillgodose olika strömförsörjningsalternativ och är utrustad med ett 100×100 VESA–fäste som möjliggör stående och liggande skärmorientering. Dessutom kan kringutrustning installeras på fyra sidor av datorn för att tillgodose unika krav. Utvalda kringutrustning inkluderar en RFID-läsare, 5M kamera, smartkortläsare, magnetremsläsare, 1D/2D streckkodsläsare och LED-ljusfält.

Läs mer….

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev